Villa côte d'Azur

Exclusieve Villa op het zuiden, op 500 meter van het strand, Spar supermarkt, watersportcentrum en de veerboot naar St. Tropez.
Gelegen in een rustige woonwijk en doodlopende weg. Voor quadruples en joggers veel spuiten en proefkansen.

De woonkamer is 160 m² en is ideaal voor 2 tot 6 personen. Gezellige woonkamer met airconditioning, verwarming, open haard, leeshoek, boeken en bordspellen. Eetkamer, onafhankelijke keuken. 3 slaapkamers (waarvan met airconditioning 2, met grote kasten), stevige bedden en back-vriendelijke matrassen. Een complete badkamer met bad, toilet en wastafel drie ramen op de eerste verdieping, een kleine badkamer met douche en toilet, wastafel en twee ramen ernaast. Nog een douche in de kelder. Verschillende terrassen, stenen barbecue, petanque, garage, parkeerplaats voor meerdere auto's.

Het privézwembad met groot zonneterras is exclusief voor onze gasten van de villa en wordt regelmatig schoongemaakt en onderhouden door de zwembadservice.
Een vlak, volledig omheind hondvriendelijk perceel van 1100 m² voorkomt dat uw hond alleen op proefreis is. 500 meter afstand is er een nieuwe, grote Spar supermarkt, zodat u snel daar voor kunnen inhaken op de voet van de stokbrood voor het ontbijt. (Boodschappentas op wielen is beschikbaar).
Het dichtstbijzijnde strand en een watersportcentrum (voor watersport surfen, duiken, varen, waterskiën, zeilen, rugslag ligt op 500 meter afstand. Ook andere stranden en winkels in het centrum van het dorp ligt op ongeveer 800 meter afstand. Er zijn restaurants, winkels, bakkerij , krantenwinkel, postkantoor, wijn winkel (Vinophil) met proeverij, tankstation, apotheek, supermarkt, cafés, banken, maandag wekelijkse markt, VVV-kantoor, thalassotherapie hotel en een regelmatige boot naar St. Tropez in het hoogseizoen, neemt de rit er ongeveer 30 minuten.

Compteur