Appartement Loft
Maisonnette-appartement, midden in het hart van Saint Aygulf, op ongeveer 300 m van het strand.
Het rookvrije appartement van 90 m² met 3 slaapkamers bevindt zich in een kleine zijstraat op de 3e verdieping en eindverdieping met lift, 2 loggia's . 2 goede bakkers zijn bijna naast de deur, de ene aan de linkerkant, de andere aan de rechterkant. Alles ligt op een steenworp afstand, u heeft geen auto nodig !!! In slechts ca. 200 m bereikt u de zee. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, breng gewoon een goed humeur, anders zetten we een fles rode wijn of rosé in de koelkast, maar dat doen we toch.
Het appartement is ideaal voor 2 tot 6 personen en is uitgerust met een gepantserde deur, airconditioning omkeerbaar die koelt in de zomer, verwarmt in de winter (met zuiniger verbruik dan de elektriciteitsconvectoren), een entree, apart toilet, een badkamer met bad en wastafel , Een goed uitgeruste Amerikaanse keuken.....


 
Locatie Beschrijving

Midden in het centrum van het pure leven van Saint Aygulf en toch sta je in een kleine zijstraat. Een groot aanbod staat tot uw beschikking om de dag, maar ook de nacht positief te maken: cafés, bars, restaurants (waarvan er één zich in dezelfde straat bevindt). Bakkers, apotheek, postkantoor, banken, nagelsalon, kappers, wekelijkse markt (dinsdag en vrijdag), boetieks, fietsverhuur, supermarkten ... en nog veel meer baaien. Voor liefhebbers van naturistencultuur die naadloos willen bruinen, is er in Saint Aygulf, naast het hondenstrand, ook een naaktstrand.

St. Aygulf en zijn fijne zandstranden

Halverwege St. Tropez en Cannes biedt de gemeente Fréjus - St. Aygulf u een andere kant van de Côte d'Azur, evenals uitzonderlijke zandstranden, prachtige natuurlijke landschappen, historisch erfgoed of cultureel erfgoed, feestelijke sfeer ... Of u nu op vakantie bent met vrienden of familie Familie vakanties, Saint Aygulf biedt een ideale locatie om je goed en ontspannen te voelen.

Het strand Plage des Esclamandes is het grootste zandstrand van Saint-Aygulf. Het ligt aan de rand van St-Aygulf richting Fréjus aan de Corniche d'Azur. Er is een grote parkeerplaats (betaald tijdens het seizoen).

Adres Esclamandes Beach: Avenue de la Corniche d'Azur 83370 Saint Aygulf

Het strand is verdeeld in vier delen: het gebied voor gezinnen, een naaktgedeelte, een gedeelte voor kitesurfers en een hondenstrand.

Het dichtstbijzijnde gedeelte van de parkeerplaats Saint-Aygulf is geschikt voor gezinnen, met drie prachtige baaien beschermd door dammen. (Wees voorzichtig met het midden van het meer naar het strand naar het naaktstrand).

Het nudistengebied begint in het midden van de Etang de Villepey. Dit is het stilste gedeelte van het strand Esclamandes. U komt naar het strand door te wandelen langs de kust vanaf de parkeerplaats of door het pad te nemen naar het natuurreservaat Etangs de Villepey aan het einde van de parkeerplaats (in de richting van Fréjus). Dit strand is het mooiste naaktstrand van de Var.

Achter de nudistenzone richting Fréjus ligt het gebied kitesurfen; Er wordt niet gezwommen. Dit gedeelte gaat naar de rivier de l'Argens (het estuarium is erg populair bij vissers). De rivier vormt de grens met Fréjus, waar het strand Plage de Pacha de Fréjus ligt (niet te voet bereikbaar).
De gemeente Saint-Aygulf behoort tot Fréjus en biedt meer dan 4 km fijne zandstranden, waar forenzenschepen vanaf de zee de kust van Porquerolles op de eilanden Iles de Lérins beginnen te bezoeken. De Etangs de Villepey vormen een lagune van 260 ha met een gevarieerde flora en fauna (meer dan 260 diersoorten zijn waargenomen in dit gebied). Het Park Aréca heeft een oppervlakte van 3,5 ha typische mediterrane vegetatie met zijn heersende geuren (eucalyptus, bamboe, palmbomen ...)